Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester for beboerne i Huseby Senior Residens BRL 

Hjelp med "småting"

For eldre mennesker som bor i egen leilighet kan det oppstå praktiske problemer som er uløselige for beboerne, men som kan være enkle å løse for en hendig vaktmester. Hvis du kommer i en slik situasjon der du ser at problemet er for bagatelmessig til at du i første omgang vil tilkalle ekstern håndverker med den kostnaden dette medfører, kan du kostnadsfritt få vår hyggelige vaktmester fra Toma til å se på saken de dagene han likevel er her i borettslaget som vaktmester på fellesområdene.

For å komme i kontakt med vaktmesteren kan du helt enkelt legge en lapp i postkassen som er merket med "Vaktmester". Du finner en slik postkasse i alle husenes foajeer. Skriv navn, telefonnummer og etasje og at du trenger litt hjelp.

Det er ikke sagt noe om hva han kan hjelpe med. Hvis det er noe han kan og har lov til å gjøre, vil det være tiden som er det avgjørende. Det må kunne gjøres innenfor den tiden han har til rådighet for denne typen tjenester. Ikke vær redd for å spørre. Kan han ikke selv hjelpe deg, kan han trolig gi deg et godt råd om hvor du kan henvende deg for å få problemet løst.

Tjenester som beboerne må betale for

Som tjenester beboerne må betale for kan også Toma med eget personale tilby hjelp med vaktmestertjenester, renhold og enklere maler- og snekkeroppdrag.
Videre kan Toma på egen service-telefon formidle kontakt med andre håndverksfirma ved behov for eksempelvis elektriker eller rørlegger.

Kontaktinformasjon:

Ved bestilling av Vaktmester/håndverker:
Kjell Syvertsen: telefon 982 61 946, e-post: kjell.syvertsen@toma.no

Ved bestilling av renhold:
Lavdim Kadrija: telefon 940 87 594, e-post: lavdim.kadrija@toma.no

Vakttelefon etter kl. 16.00: 467 42 582
Toma formidler kontakt ved akutte behov for elektriker, rørlegger etc.


Utviklet av Huseby Senior Residens BRL - Drevet av Webnode