Gågruppa

Gågruppa er en positiv miljøskaper i borettslaget. Det er grunn til å tro at flere ville blitt med hvis de hadde visst hvor hyggelig det er å ta del i gågruppa som er noe langt mer enn bare trim og fotturer.

Vi lar Turid Karine Pettersen fortelle om hvordan det er å være med i Gågruppa:

Gågruppa med julemiddag på Kokkens Kjøkken
Gågruppa med julemiddag på Kokkens Kjøkken

"Gågruppa hadde sin første "gådag" 2. juni 2015 og siden har vi gått på tirsdager, i all slags vær, med oppmøte foran felleslokalet kl 11.30.
Vi ønsker at flere slår følge med oss på turen! 
I 2018 har vi hatt 51 gåturer med skiftende årstider og vær. Det har vært fra minus 10 grader, med bitende kraftig vind hvor faktisk 13 personer møtte opp, til pluss 30 grader da svetten rant.
Etter gåturen spiser vi medbrakt mat i felleslokalet eller vi tar kaffen på Skedsmotun. Første tirsdagen i måneden ender turen hos Kokkens Kjøkken hvor vi bestiller og spiser det hver enkelt av oss har lyst på.
Den første tirsdagen i desember har vi som i de foregående årene, også i år kost oss med julemiddag på Kokkens Kjøkken der vi denne gangen var 14 personer som deltok. Da startet vi gåturen senere på dagen og fikk maten servert kl. 15 etter at kafeen er stengt. Jesper (kokken) dekker alltid på til et koselig julebord for oss".

Hvis du kan tenke deg å være med i gruppen, har du helt sikkert helse og kondis som er god nok for deltakelse. Det koster uansett ingen ting å prøve. Er du likevel i tvil kan du jo forhøre deg nærmere hos Turid Karine på telefonnummer 63 87 88 80 eller mobilnummer 936 45 298.

Billeder fra turer

Bocciaturnering

Besøk i Botanisk hage

Tur til Drøbak 

Besøk i NRK 

Tur på Øyeren