Gågruppa

Gågruppa er en positiv miljøskaper i borettslaget. Det er grunn til å tro at flere ville blitt med hvis de hadde visst hvor hyggelig det er å ta del i gågruppa som er noe langt mer enn bare trim og fotturer.

Vi lar Turid Karine Pettersen fortelle om hvordan det er å være med i Gågruppa:

Gågruppa med julemiddag på Kokkens Kjøkken
Gågruppa med julemiddag på Kokkens Kjøkken

"Gågruppa» går hver tirsdag, i all slags vær, med oppmøte foran felleslokalet kl 11.30. Det har hele tiden stort sett vært de samme deltakerne som møter opp.
Etter gåturen spiser vi hver tirsdag medbrakt mat i felleslokalet. Før korona spiste vi den første tirsdagen i måneden på Skedsmotun eller på Skedsmo Senter. 
Vi ønsker at flere slår følge med oss på turen!
Hvis du kan tenke deg å være med i gruppen, har du helt sikkert helse og kondis som er god nok for deltakelse. Nå er det slik at noen er sprekere enn andre og det har vi løst slik at noen går fortere og lengre enn de øvrige som tar det mer med ro over en kortere strekning. Slik møtes vi alle omtrent samtidig i felleslokalet der vi nyter medbrakt niste. 

Du kan godt komme til det sosiale samværet i felleslokalet uten at du har vært med på turen.  Er du i tvil øm kan du jo forhøre deg nærmere hos
Helen Møller mobilnummer 410 38 189.

Utviklet av Huseby Senior Residens BRL - Drevet av Webnode