Oppsummering 2017

Gågruppa - sammendrag for 2017

Gågruppa møttes 53 ganger i 2017. Det er stort sett de samme som møter opp og vi er blitt ganske godt kjente med hverandre etter 2 1/2 år og trives sammen. Men det er plass til flere!

 12 tirsdager (1. tirsdag i måneden) var vi innom Kokkens Kjøkken etter gåturen. De andre tirsdager var vi stort sett på Felleslokalet og drakk formiddagskaffe/mat. Noen tirsdager ble vi invitert hjem til noen av deltagerne - vi tok med matpakken vår og ble servert kaffe.  Tirsdag 16.08 hadde vi en kjempefin tur til Oscarshall slott på Bygdøy. Etter omvisningen på slottet spiste vi lunsj ute på restaurant Lanternen. Vi tok bussen til Bygdøy og båten tilbake til byen da været var så fint. Det hadde regnet om natten, men ble strålende sol om dagen. Det eneste minuset var at vi bare var 4 stk. som reiste, men vi koste oss sammen for det. 
Tirsdag 05.12 hadde vi julebord kl. 15.00 på Kokkens Kjøkken. Da var vi 16 personer som hadde det hyggelig

Velfortjent pause og hyggelig samvær på Kokkens KJøkken
Velfortjent pause og hyggelig samvær på Kokkens KJøkken

Fredag 15.12 opplevde 10 av oss en stemningsfylt og vakker julekonsert i en fullsatt Skedsmo kirke med Reidun Sæther, Gaute Ormestad og Cristian Ingebrigtsen, pluss 2 musikere fra «Beat for beat». Det var en opplevelse!
Siste tirsdagen i 2017 var 2. juledag og da feiret vi jul hjemme/borte så da ble det ingen gåtur - i alle fall ikke i Gågruppen.

Vi startet på ny frisk i 2018 med gåturer på tirsdager kl. 11.30 ved felleslokalet, for den som vil.

Hilsen Turid og Roy Pettersen

Utviklet av Huseby Senior Residens BRL - Drevet av Webnode