Personvern

I følge EU-lovgivningen om elektronisk kommunikasjon, som vi i Norge må forholde oss til, skal alle besøkende på et nettsted ha tilgang til informasjon om nettstedets personvern og nettstedets bruk av informasjonskapsler (eng. cookies).
Nettstedet skal forsikre seg om at informasjonskapsler benyttes med besøkerens samtykke.
Nettstedet skal også inneholde informasjon om og hvordan besøkere på nettstedet, til enhver tid, skal kunne blokkere at informasjonskapsler blir benyttet på besøkerens enhet (pc/nettbrett/smarttelefon). 

Personopplysninger 

Borettslagets hjemmeside ber aldri sine besøkende om å gi fra seg sensitive personopplysninger. Hjemmesiden benytter en funksjon med "kontaktskjema" der borettslagets andelseiere kan bli bedt om navn når de fyller ut dette skjemaet. Skjemaet brukes når borettslagets styre ønsker å stille spørsmål til andelseierne for å kartlegge interesser og synspunkter på aktiviteter og andre forhold innenfor borettslagets naturlige virksomhetsområde. Hensikten med slike undersøkelser er å sikre at styrets beslutninger i tvilstilfeller, har tilstrekkelig støtte hos beboerne.
Borettslaget benytter aldri kontaktskjema for andre forhold enn det som ligger innenfor borettslagets virksomhetsområde.
Opplysningene som samles inn blir behandlet elektronisk og lagret hos Webnode (førstepart) som drifter hjemmesiden for borettslaget.
Webnode stiller personopplysningene til rådighet for borettslagets web-ansvarlige (andrepart)
Webnode deler aldri personopplysninger fra vår hjemmeside med noen tredjepart.

Personopplysninger som er publisert på nettstedets innholdssider, omfattes ikke av "Loven om elektronisk kommunikasjon".

Informasjonskapsler

hsrb.no benytter informasjonskapsler (eng. cookies) som er små tekstfiler som blir lagret på din enhet (pc, smarttelefon eller nettbrett) slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. I vårt tilfelle er informasjonskapsler en metode for å ta vare på brukerinnstillinger på besøkernes enhet og for å gi borettslaget nyttig informasjon om bruken av nettstedet basert på anonymisert sporing av data til tredjepartstjeneste som leveres av Google Analytics.

Du kan selv blokkere for bruk av informasjonskapsler både på dette nettstedet og andre nettsteder på din egen enhet. Dette gjør du mest effektivt ved å blokkere for informasjonskapsler i nettleseren. Sjekk i så fall innstillingene for denne.
Hvis du benytter flere forskjellige nettlesere må du slå av muligheten for informasjonskapsler i alle nettleserne.

Informasjonskapsler kan inneholde slikt som innloggingsinfo, språkpreferanser, valgt skriftstørrelse, skjermstørrelse og andre innstillinger for hvordan nettstedet vises på din enhet. Informasjonen lagres i en forutbestemt periode. Du vil dermed normalt ikke ha behov for å gjøre de samme innstillingene på nytt når du kommer til nettstedet eller når du flytter deg fra en side til en annen på nettstedet.

I tillegg til førstetilbyder Webnode som sammen med spesialiserte datterselskaper drifter nettstedet for Huseby Senior Residens BRL, har borettslaget tredjeparts sporingstjeneste levert av Google Analytics for anonymisert bruks- og trafikkstatistikk. I denne statistikken kan vi eksempelvis se hvor mange besøkere nettstedet har hatt i en valgt tidsperiode. Vi kan se hvor mange som er førstegangs besøkere, og hvor mange som i den gitte tidsperioden besøker nettstedet for andre, tredje og fjerde gang osv. Vi får også informasjon om antall besøk på de ulike sidene på nettstedet. Dette er tall som gir en god indikasjon på hva våre besøkende på nettstedet er mest opptatt av og hva nettstedet følgelig bør prioritere. Det blir ikke registrert opplysninger som gjør det mulig å identifisere hvem de besøkende er.

Informasjonskapsler blir ikke benyttet til andre formål enn hva som er angitt ovenfor.

Verken Webnode/førstepart eller Google Analytics/tredjepart deler informasjonen med andre aktører.

Utviklet av Huseby Senior Residens BRL - Drevet av Webnode